Spalnice

V našem programu ponujamo tudi spalnice, mladinske sobe, omare ter ostalo spalnično pohištvo.

Spalnica je najintimnejši prostor v domu, zato je izjemno pomembno, da je pravilno oblikovana in izdelana iz primernih materialov. Trendi na področju opremljanja spalnic segajo v smer minimaliziranja pohištva v spalnici. V zadnjih časih se povečuje povpraševanje po vgradnih omarah – omara ima svoj prostor.

Osnovni princip spalnice je, da je svetla, odprta in vzbuja dobro počutje.

Masivni les je zdravju prijazen material, saj v bivalnem prostoru prijetno vpliva na počutje – priporočljiv je namreč za vse, ki imajo težave z dihali in alergijami. Poleg tega je masivni les tudi okolju prijazen, naraven in ima neomejeno možnosti oblikovanj.

Dnevne sobe

Dom je beseda, ki pomeni mnogo več kot stanovanje ali hiša. Dnevna soba mora torej predstavljati neko dobrodošlo, veselo in toplo vzdušje.

Dnevne sobe so narejene po merah in željah naročnika. V večini primerov se pohištvo klasično razporeja – uredimo televizijsko steno ob kateri bo televizijski sprejemnik ter regale na katerih so razstavljeni osebni predmeti. V večini primerov v dnevno sobo spada tudi klubska miza, oziroma osrednja mizica.

Dnevna soba z minimalno opremo bo ustvarila moderno dnevno sobo. Moderno pohištvo za dnevne sobe je iz preprostih linij, ki skrbijo za svež in čist videz prostora. Zaradi minimalne opreme lahko moderno pohištvo deluje nekoliko hladno, zato za prijeten občutek in toplino izberite tople barve.

Vrata

V naši ponudbi ponujamo tudi lesena vhodna in sobna vrata, ki predstavljajo našo svetlobo in dostop do zunanjega sveta, ob enem pa tudi podporo, udobje in zaščito. Vhodna vrata so namreč zadnje kar vidimo, ko zapuščamo dom in prvo, ko se vanj vračamo, zato je pomembno, da vrata oddajajo toplino in prijetno vzdušje.

Tradicionalen material za izdelavo vrat različnega izgleda je les, saj ima vsestransko uporabno vrednost, dobre toplotne lastnosti, skoraj neomejeno in enostavno obdelavo ter veliko število barv, odtenkov in tekstur.

Sodobne tehnologije obdelave lesa omogočajo, da so lesena vrata vse bolj vzdržljiva in imajo dodatno odpornost.

Vhodna vrata izdelujemo po meri in željah stranke.