Hotel Hilton, Frankfurt

Hotel Hilton se je odprl leta 2011 in se nahaja v neposredni bližini Frankfurtovskega letališča.

Hotel poleg 249 sob za goste vključuje tudi poslovni center ter 11 sejnih sob.

Oprema jedilnega prostora

Jedilnico Vista Bar & Lounge smo opremili z jedilnimi mizami, jedilnimi stoli ter pultom. Jedilnica je obarvana je z toplimi in mirnimi barvami ter predstavlja dnevni prostor.

 

zmanjšaj 3. sliko ali dodaj več besedila

Spalnice

V našem programu ponujamo tudi spalnice, mladinske sobe, omare ter ostalo spalnično pohištvo.

Spalnica je najintimnejši prostor v domu, zato je izjemno pomembno, da je pravilno oblikovana in izdelana iz primernih materialov. Trendi na področju opremljanja spalnic segajo v smer minimaliziranja pohištva v spalnici. V zadnjih časih se povečuje povpraševanje po vgradnih omarah – omara ima svoj prostor.

Osnovni princip spalnice je, da je svetla, odprta in vzbuja dobro počutje.

Masivni les je zdravju prijazen material, saj v bivalnem prostoru prijetno vpliva na počutje – priporočljiv je namreč za vse, ki imajo težave z dihali in alergijami. Poleg tega je masivni les tudi okolju prijazen, naraven in ima neomejeno možnosti oblikovanj.

Vrata

V naši ponudbi ponujamo tudi lesena vhodna in sobna vrata, ki predstavljajo našo svetlobo in dostop do zunanjega sveta, ob enem pa tudi podporo, udobje in zaščito. Vhodna vrata so namreč zadnje kar vidimo, ko zapuščamo dom in prvo, ko se vanj vračamo, zato je pomembno, da vrata oddajajo toplino in prijetno vzdušje.

Tradicionalen material za izdelavo vrat različnega izgleda je les, saj ima vsestransko uporabno vrednost, dobre toplotne lastnosti, skoraj neomejeno in enostavno obdelavo ter veliko število barv, odtenkov in tekstur.

Sodobne tehnologije obdelave lesa omogočajo, da so lesena vrata vse bolj vzdržljiva in imajo dodatno odpornost.

Vhodna vrata izdelujemo po meri in željah stranke.

Oprema hotelov


Veliko izkušenj imamo tako na področju poslovnih prostorov, kot tudi hotelov in dvoran. Ponujamo celovito storitev – od svetovanja do izdelave projekta.

Sledimo sodobnim trendom v opremljanju objektov in uporabljamo vrhunske materiale, v proizvodnji pa uporabljamo visoko in zadnjo tehnologijo. Med mizarske storitve, ki sodijo v opremljanje poslovnih prostorov sodi tudi oprema za hotelske sobe.

Oprema za hotelske sobe poleg projektiranja, načrta, izdelave ter montaže pomeni tudi upoštevanje ponudbe, ki jo hotel ponuja. Večina hotelskih sob ponuja postelje z nočnimi omaricami, pisalno mizo ter garderobne omare. Na izdelavo in izbor materialov in barv vpliva tudi usklajenost z ostalimi barvami v sobi.

Da bo bivanje gostov prijetno in sproščeno, je pri opremljanju hotelskih sob pomembno upoštevati tudi celoten ambient prostora. To v praksi pomeni tudi izdelavo recepcij, opremljanje jedilnic, garderob…