Kuhinje

Kljub tehnološkemu napredku so lesene kuhinje po priljubljenosti še vedno v samem vrhu. V nasprotju s splošnim prepričanjem pa lesena kuhinja ni staromodna, vendar je lahko povsem sodobne in moderne oblike.

Če si želite kuhinjo modernega videza in toplih barv, še ne pomeni, da si morate izbrati masivno kuhinjo. Izdelki našega podjetja namreč dokazujejo, da kuhinja iz lesa sledi sodobnim pohištvenim trendom, saj so kuhinje iz lesa trpežne, prostor pa napolnijo z domačnostjo.

Za tradicionalne kuhinje se največkrat odločijo tisti, ki svoj dom raje opremijo v podeželskem slogu, a se v zadnjem času kaže porast tistih, ki leseno kuhinjo kombinirajo z modernimi prostori. Lahko torej zatrjujemo, da lesene kuhinje ohranjajo visoko kakovost in poseben čar.

Oprema hotelov


Veliko izkušenj imamo tako na področju poslovnih prostorov, kot tudi hotelov in dvoran. Ponujamo celovito storitev – od svetovanja do izdelave projekta.

Sledimo sodobnim trendom v opremljanju objektov in uporabljamo vrhunske materiale, v proizvodnji pa uporabljamo visoko in zadnjo tehnologijo. Med mizarske storitve, ki sodijo v opremljanje poslovnih prostorov sodi tudi oprema za hotelske sobe.

Oprema za hotelske sobe poleg projektiranja, načrta, izdelave ter montaže pomeni tudi upoštevanje ponudbe, ki jo hotel ponuja. Večina hotelskih sob ponuja postelje z nočnimi omaricami, pisalno mizo ter garderobne omare. Na izdelavo in izbor materialov in barv vpliva tudi usklajenost z ostalimi barvami v sobi.

Da bo bivanje gostov prijetno in sproščeno, je pri opremljanju hotelskih sob pomembno upoštevati tudi celoten ambient prostora. To v praksi pomeni tudi izdelavo recepcij, opremljanje jedilnic, garderob…