Hotel Hilton, Frankfurt

Hotel Hilton se je odprl leta 2011 in se nahaja v neposredni bližini Frankfurtovskega letališča.

Hotel poleg 249 sob za goste vključuje tudi poslovni center ter 11 sejnih sob.

Oprema jedilnega prostora

Jedilnico Vista Bar & Lounge smo opremili z jedilnimi mizami, jedilnimi stoli ter pultom. Jedilnica je obarvana je z toplimi in mirnimi barvami ter predstavlja dnevni prostor.

 

zmanjšaj 3. sliko ali dodaj več besedila

Kuhinje

Kljub tehnološkemu napredku so lesene kuhinje po priljubljenosti še vedno v samem vrhu. V nasprotju s splošnim prepričanjem pa lesena kuhinja ni staromodna, vendar je lahko povsem sodobne in moderne oblike.

Če si želite kuhinjo modernega videza in toplih barv, še ne pomeni, da si morate izbrati masivno kuhinjo. Izdelki našega podjetja namreč dokazujejo, da kuhinja iz lesa sledi sodobnim pohištvenim trendom, saj so kuhinje iz lesa trpežne, prostor pa napolnijo z domačnostjo.

Za tradicionalne kuhinje se največkrat odločijo tisti, ki svoj dom raje opremijo v podeželskem slogu, a se v zadnjem času kaže porast tistih, ki leseno kuhinjo kombinirajo z modernimi prostori. Lahko torej zatrjujemo, da lesene kuhinje ohranjajo visoko kakovost in poseben čar.

Vrata

V naši ponudbi ponujamo tudi lesena vhodna in sobna vrata, ki predstavljajo našo svetlobo in dostop do zunanjega sveta, ob enem pa tudi podporo, udobje in zaščito. Vhodna vrata so namreč zadnje kar vidimo, ko zapuščamo dom in prvo, ko se vanj vračamo, zato je pomembno, da vrata oddajajo toplino in prijetno vzdušje.

Tradicionalen material za izdelavo vrat različnega izgleda je les, saj ima vsestransko uporabno vrednost, dobre toplotne lastnosti, skoraj neomejeno in enostavno obdelavo ter veliko število barv, odtenkov in tekstur.

Sodobne tehnologije obdelave lesa omogočajo, da so lesena vrata vse bolj vzdržljiva in imajo dodatno odpornost.

Vhodna vrata izdelujemo po meri in željah stranke.